Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzendinformatie

 • Verzenden en verzendwijze: 
  Standaard wordt je pakket in Nederland verstuurd met PostNL. 
  Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland tot 30 kg voor € 5,95 euro. 
   
 • Levertijd
  Alle bestellingen worden direct uit voorrad geleverd. Producten die direct uit onze voorraad leverbaar zijn ontvang je in Nederland binnen 1-3 werkdagen in huis. Indien producten tijdelijk niet voorradig zijn  worden ze binnen 1-4 werkdagen verzonden. PostNL bezorgt dinsdag t/m zaterdag. 
   
 • Retourneren:
  Het overkomt iedereen wel eens dat u wat bestelt en bij ontvangst van het product blijkt toch dat er een verkeerde keuze gemaakt is. Dit is geen enkel probleem bij Bazaardeals. De voorwaarden staan hieronder vermeld.
 • Bij het Retourneren van goederen maak gebruik van het Retourformulier.

Een product retourneren is geen enkel probleem.  Het product dient wel aan onderstaande voorwaarden te voldoen. 
De ondernemer vergoedt dan alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Enkele korte regels betreffende het retourneren: 

 1. De consument mag de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product retourneren.
 2. De webshop dient binnen 14 dagen na het moment van retourmelding de aankoopsom inclusief de heen-verzendkosten ( van de webshop naar de klant) te crediteren.
 3. De retourverzendkosten( van de consument naar de webshop) komen wel voor rekening van de consument. 
 4. De webwinkel moet terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de consument heeft betaald.

Voorwaarden:
Aan de volgende voorwaarden dient een product te voldoen om het te retourneren:

• Een product kan binnen 14 dagen geretourneerd worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je
• Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
• Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
• Wij kunnen artikelen die gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
 • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour. Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren.

Retour adres:
Nourzad
Parellaan 56  
2132 WS Hoofddorp
 

Klachten:
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail en/of regulier post.

Retourformulier

© 2013 - 2024 bazaardeals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel